skip to Main Content
077-2340020 Meijel Panningen Ospel

Ingrediënten (voor 1 persoon)

  • 100 gram kikkererwten
  • 40 gram feta
  • Een halve appel
  • 100 gram cherrytomaten
  • 100 gram komkommer
  • Spinazie
  • Ijsbergsla
  • 1 eetlepel olijfolie
  • Kruiden naar wens (bijvoorbeeld paprikapoeder, knoflookpoeder en peper)

 Bereidingstijd: 30 minuten

Bereidingswijze

  • Verwarm de over voor op 200 graden.
  • Laat de kikkererwten uitlekken, was ze met water en dep ze goed af. Meng de kikkererwten in een kom met de olijfolie en kruiden, verspreid ze over het bakpapier in een bakplaat en laat ze ongeveer 20-25 minuten in de oven roosteren. Schep ze halverwege om.
  • Je kunt er zowel voor kiezen om de kikkererwten warm als koud door de salade te mengen. Indien je ze koud wilt eten, laat de kikkererwten dan eerst afkoelen.
  • Snijd intussen de overige ingrediënten in stukjes/reepjes en meng ze in een kom.
  • Voeg tot slot de kikkererwten toe en eet smakelijk!

 

×Close search
Zoeken