skip to Main Content
077-2340020 Meijel Beringe Panningen Ospel

Ingrediënten (2 personen)

  • 2 witlof
  • 2 eieren
  • 1 appel
  • 1/2 komkommer
  • 2 eetlepels rozijnen
  • 50 gram (ongekookte) quinoa
  • Dressing: Biologische volle yoghurt, sap van 1/2 citroen, 2 eetlepels olijfolie, bruschetta kruiden peper en zout

Bereidingstijd: 10 minuten

Bereidingswijze

  • Kook de eitjes (kook er een paar meer mee voor de rest van de week), laat ze afkoelen
  • Kook de quinoa volgens de aanwijzingen op de verpakking en laat het vervolgens afkoelen
  • Snijd de witlof, komkommer en appel in kleine stukjes en voeg toe aan een kom
  • Voeg er vervolgens rozijnen eraan toe en roer goed door elkaar.
  • Voeg alles van de dressing bij elkaar en proef
  • Doe de quinoa, eitjes bij het groente- rozijnen mengsel en voeg er vervolgens de dressing door.
  • Eet smakelijk.

Lekkere salade voor bij de lunch, evt. met een cracker met ruim beleg eraan toegevoegd of lekker als bijgerecht bij de avondmaaltijd.

 

 

 

×Close search
Zoeken