skip to Main Content
077-2340020 Meijel Beringe Panningen Ospel

Ingrediënten (4 personen)

  • 2 wortelen
  • 2 rode uien
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 hand erwten
  • 3 paprika’s
  • 400 gram (biologisch) rundergehakt
  • 1 glas (biologische) Passata (680 gram)
  • 1 blikje tomatenpuree (140 gram)
  • 1 eetlepel Italiaanse kruiden (of verse kruiden)
  • Geraspte kaas of parmezaanse kaas
  • peper en zout
  • Scheut olijfolie
  • Courgetti of volkorenspaghetti (of een combi van deze twee)

Bereidingstijd: 30 minuten

Bereidingswijze

  • Snijd de knoflook en ui fijn.
  • Doe een flinke scheut olijfolie in de pan en laat de ui en knoflook sudderen.
  • Voeg vervolgens het gehakt eraan toe en bak het rul.
  • Snijd de wortel en paprika’s in stukjes en voeg toe aan het gehaktmengsel.
  • Voeg vervolgens de passata, tomatenpuree, Italiaanse kruiden, de erwten en wat peper en zout toe aan het mengsel.
  • Kook intussen de spaghetti of wok de courgetti eventjes 2 minuten.
  • Serveer de spaghetti en/of de courgetti op het bord, daar bovenop het gehaktmengsel en maak het af met geraspte of parmezaanse kaas.

 

×Close search
Zoeken